Barion Pixel

Funkcionális köredzés

Funkcionális edzés: A teljes test edzése

A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. Az edzés során összetettebb gyakorlatokkal dolgoztatjuk meg egyszerre több izomcsoportot, így nem csak egy-egy területre koncentrálunk. A mindennapi élet során előforduló mozgások adják az alapot a gyakorlatokhoz, ezáltal az edzés rendkívül praktikus és hasznos a mindennapokban is.

A hagyományos alakformáló, erősítő edzésekkel ellentétben a funkcionális edzés komolyan igénybe veszi a keringési rendszert is, így az állóképességünkre is fejlesztő hatással van. Az edzés változatossága és összetettsége biztosítja, hogy az egész testet megdolgoztassa, szépen formálja az izomzatot, és javítja a kondíciót.

Mire számíthat egy funkcionális edzésen?

Egy funkcionális edzésen különféle gyakorlatokat végzünk, amelyek a mindennapi mozgásokat utánozzák, ezáltal erősítve a testet és fejlesztve az izomcsoportok közötti együttműködést. Az edzések tartalmazhatnak saját testsúlyos gyakorlatokat, súlyzókkal végzett erősítést, kardio elemeket és nyújtást is. Az edzés célja, hogy javítsa a mozgékonyságot, az egyensúlyérzéket, és az erőnlétet.

Az órák során különös figyelmet fordítunk a biztonságos és helyes kivitelezésre, így kezdőként is bátran csatlakozhatsz, és garantáltan élvezni fogod a mozgás örömét. Tapasztalt oktatóink végigvezetnek a gyakorlatokon, és segítenek abban, hogy minden mozdulatot pontosan és hatékonyan hajts végre. A funkcionális edzés nem csak az izmaidat erősíti, hanem a mindennapi életben is hasznosítható mozgásmintákat fejleszt.

Milyen hatással van a funkcionális edzés?

A funkcionális edzés nemcsak az izomerő fejlesztésére, hanem a gyorsaság, koordináció, állóképesség és hajlékonyság javítására is hatékony. Emellett az intenzív edzés segít a feszültség levezetésében, és fokozza a jó közérzetet kiváltó hormonok szabadulását az agyban. Az edzés során elért fejlődés nem csak a fizikai állapotodra lesz pozitív hatással, hanem a mentális egészségedre is.

Próbáld ki funkcionális edzéseinket a Prestige Fitness and Wellness edzőteremben, és tapasztald meg, hogyan válhat életed részévé ez a hatékony és sokoldalú edzésforma! Az edzéseink garantáltan feltöltenek energiával és új lendülettel.

Új vendégek figyelem! Próbáld ki termünket különleges kedvezménnyel!

Ajánlatunk kizárólag azoknak szól, akik 2014. január 1. után nem jártak nálunk.
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, válaszd ki a számodra legjobb ajánlatot és kezdj el edzeni még ma!
Start 5 alkalmas bérlet - egy alkalom áráértElső alkalom ingyen - 2 alkalmas bérlet