Barion Pixel

Bérlet lemondása a Prestige Fitness and Wellnessben

Sajnáljuk, hogy elgondolkodtál a bérleted lemondásán. A Prestige Fitness and Wellness csapata mindent megtesz, hogy a legjobb szolgáltatást és élményt nyújtsa számodra! Mielőtt továbblépnél, szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány dologra:

  • Egyedülálló Kedvezmények: Ne feledd, a folyamatos előfizetéssel az egyik legnagyobb kedvezménnyel juthatsz hozzá a 30 napos All Inclusive bérlethez!

  • All Inclusive Előnyök: A bérleted tartalmaz minden szolgáltatást és edzésformát, amit csak kínálunk – ez egy remek lehetőség, hogy új dolgokat próbálj ki és változatossá tedd az edzéseidet! Ráadásul ehhez a bérletünkhöz ingyenesen használható a parkoló is az edzésed idejére.

  • Zökkenőmentes Megújítás: A folyamatos terheléssel nem kell minden hónapban újra megújítanod a bérletedet – így több időt tölthetsz azzal, ami igazán számít!

Ha mégis úgy döntesz, hogy le szeretnéd mondani az előfizetésedet, kattints a „Lemondás” gombra lent.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, kérlek, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal a info@prestigewellness.hu címen vagy a+36 20 771 2721 telefonszámon.

Lemondás

Reméljük, hogy újra átgondolod a döntésedet, és továbbra is a Prestige Fitness and Wellness vendége maradsz, még ha csak alkalmanként is! Sok sikert és jó egészséget kívánunk neked!