Barion Pixel

Újra megnyitottunk 2020. május 4-én 08:00-kor

Újra megnyitottunk 2020. május 4-én 08:00-kor


2020.04.30-án megjelent a Magyar Közlönyben a rendelet, az emberek látogathatják az edzéseket az ország teljes területén!


2020.04.30-án a Kormányinfó-ban még az jelent meg, hogy Budapesten semmi nem változik a kijárási korlátozással kapcsolatban.

Viszont aznap éjjel megjelent a Magyar Közlönyben az új rendelet (5. oldalán), amelyben a
teljes országra vonatkozóan, belefoglalva a budapesti sportolókat, edzőteremben járókat is LEHET EDZÉSRE JÁRNI, ha valaki szeretne.

A fitnesstermeknek eddig sem volt rendelet, hogy be kellett zárniuk. Mi azt éreztük kötelességünknek, ezért zártunk be szinte elsőként a városban. Eddig az embereknek az edzésre járás volt megtiltva, most ezt engedélyezték.


Kinyitottuk a klubot a hétfői naptól (2020.május 11-től), egyelőre hétköznap 06:00-20:00-ig, hétvégén 08:00-20:00-ig és 50 fős létszám korláttal. 
Azért, hogy mindenkinek meg tudjunk felelni, aki szeretne jönni, az tud jönni, aki nem szeretne, annak nem indítjuk el a meglévő bérletét, így őt sem éri kár.


Itt a rendelet részlete, ezen a linken pedig megnézhető
A Kormány 170/2020. (IV. 30.) Korm. rendelete
a sportrendezvényekkel és sportedzésekkel kapcsolatos intézkedésről

1. § (1)
Magyarország egész területén
a) sportrendezvény nézők nélkül, zárt körülmények között megtartható,
b)
a sportegyesület által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen
való részvétel megengedett.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott rendelkezések akkor is alkalmazandók, ha a kijárási korlátozásról szóló
kormányrendelet, illetve a védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet eltérően rendelkezik.

2. § E rendelet alkalmazásában a lóversenyt sportrendezvénynek kell tekinteni.
3. § (1) Ez a rendelet – a (2) bekezdésben foglalt kivétellel – 2020. május 4-én lép hatályba.
(2) A 4. § 2020. május 18-án lép hatályba.


A felmerült kérdések és válaszaink

Korlátozott nyitvatartás jelentése az Prestige Fitness and Wellness-ban:
A klubba csökkentett létszám korláttal engedünk be vendégeket! Jelenleg a meghatározott létszám folyamatosan bővül. Ezt a létszámot fokozatosan emelni, vagy épp tartani fogjuk, a vendégek számától, az edzési lehetőségtől, illetve az óvintézkedések betartása át figyelembe véve. Hogy éppen hány férőhely van éppen nálunk, azt ITT tudod figyelemmel kisérni. 

Akkor nem lesz korlátozott a nyitvatartás, amikor minden vendéget beengedünk, akinek öltöző szekrényt tudunk biztosítani. Erről is természetesen tájékoztatni fogunk Titeket!

Kérdés: Maszkot, kesztyűt kell viselnem edzés közben
Válasz: Ajánlás szerint az edzés közben a kesztyű és a maszk viselése ajánlott. Viszont a recepción és az öltözőkben a maszk viselése kötelező!

Mit hozz magaddal? 
Mindenképpen legyen nálad törölköző. A géppark, illetve a zuhanyzáshoz. A teljes nyitva tartáskor 3 db ingyen törölközőt jelenleg nem tudjuk fenntartani. 
Továbbá hozz magaddal folyadékot is. Recepciós kollegánknál tudsz vizet, üdítőt vásárolni, de ha biztosra szeretnél menni, semmiképp ne hagyd otthon. 

Kérdés: Hogy lesz friss levegő a teremben, a klímát nem veszélyes? 
Válasz: Nincs hivatalos ajánlás, de mi a
fan-coil-okat lefertőtlenítettük 2020.04.29-én, és azokat nem is fogjuk bekapcsolni (ennek a működési elve olyan, mint az otthoni split klímáknak).
A légkezelőket, ami egy cső rendszeren befújja a hűtött kinti levegőt és egy másik független csőhálózaton elszívja, a kültérbe vezeti ugyanúgy üzemeltetjük, mint az elmúlt években 100%-os teljesítménnyel!
Ezt a légkezelő rendszert is fertőtlenítettük 2020.04.29-én. A légkezelő olyan készülék, ami az elhasznált levegőt az épületben külső friss levegőre cseréli ki.

Kérdés: Nekem van bérletem, mennyi hosszabbitást kapok?! 
Válasz: A március 17-i bezárástól a teljes nyitvatartás megkezdéséig eltelt napokkal meghosszabbítjuk a bérleted! Ha a korlátozott időszakban elkezded használni, akkor pedig a bezárástól az első napig, amikor bejöttél.
Kérdés: Nekem van bérletem, járhatok a korlátozott nyitvatartási időben a bérletemmel?

Válasz: Ha szeretnéd, bármikor indithatod a bérletedet a recepción.

De tudomásul kell venned, hogy az alábbiakért nem tudunk hosszabbitást adni.

  • 1. létszám korlátot vezettünk be, amit folyamatosan újravizsgálunk, nyitás napján maximum 35 fő egyszerre
  • 2. rövidített nyitvatartást kapsz
  • 3. korlátozott szolgáltatásokat kapsz - pl nem üzemel a wellness, nincsen büfé, nem kapsz törölközőt, sorban állsz, hogy beléphess,
  • 4. a csoportos órákat nem indítjuk el első körben, így azok a vendégek akik CSOPORTOS órára is jártak, nekik csak lejár a bérlete anélkül, hogy használná azt - mivel minden bérletünk kombinált, ez azokat is érint, akik fitnessbe és csoportos órára is jártak.


Kérdés: Én még nem merek járni, le fog járni a bérletem?
Válasz: Ahogy az előző válaszban is szerepelt, a bezárás és a korlátozott nyitvatartás alatt (első és utolsó napja) nem érvényesek, felfüggesztve vannak. Viszont az első teljes nyitvatartási naptól automatikusan elindulnak. Amennyiben még a teljes nyitvatartás indulásakor sem szeretnél járni, akkor további lehetőséged van a felfüggesztésre/hosszabbításra amennyiben van Klubtagságid!

Kérdés: Én vettem biztosítást, akkor az most mire jó?
Válasz: A Klubtagságival rendelkezők, nem csak a bezárás első napjától a teljes idejű nyitvatartás első napjáig kapják meg a hosszabbítást, hanem az utolsó belépésük dátumától, a teljes nyitvatartási nap utáni első belépésük napjáig.

Kérdés: Van klubtagságim, de közben napijeggyel jönnék edzeni, akkor mennyi lesz a hosszabbítás?
Válasz: Az előző válaszban szereplő időtartam, a napijegyes bejárás nem csökkenti a bérleted hosszabbítását.

Kérdés: Mikortól indulnak a bérletek?
Válasz: A bérletek az első teljes nyitvatartási naptól folytatódnak. Erről e-mailben és facebook-on is tájékoztatni fogunk!

             Meglévő bérleted azonnali indítását a recepción kérheted!

Kérdés: Hogyan járhatok a korlátozott időszakban?
Válasz: A korlátozott időszakban a fenti okok miatt 1 alkalmas belépővel tudsz jönni. vagy elindittatod a meglévő bérleted.

  • 1 alkalmas belépő ára 3990 Ft, klubtagjainknak és éves bérleteseinknek 50% kedvezménnyel: 1650,- Ft.
  • A legjobb ajánlatunk az újrakezdéshez a RE-Start 4 alkalmas fitness bértlet 4990 Ft-ért. Egyszer minden vendégünk megvásárolhatja =>> online is.
  • Időszaki 8 alkalmas bérlet ára 17 900 Ft, mely 8 alkalomra jogosít fel, 30 napos felhasználhatósággal. Vásárold meg =>>ITT.
  • 4 alkalmas RE-START bérlet ára 4990 Ft, mely 4 alkalomra jogosít fel, és 30 napos felhasználhatósággal. Vásárold meg =>>ITT


Kérdés: De nekem van bérletem, azt akarom felhasználni!
Válasz: Semmi gond, bejössz és a recepción elinditják a bérleted.


Kérdés: Felelőtlenség, minek nyittok ki!
Válasz: Ennek több oka is van:

  • 1. Engedélyezték az edzések látogatását, ahogy eddig is betartottuk a rendeleteket, most sem teszünk mást.
  • 2. Több portálon is megjelent, hogy május 4-től megkezdődik a gazdaság újraindítása. 
  • 3. Kapcsolatban vagyunk közel 200 fitnessterem tulajdonossal és 90%-uk ki fog nyitni.
  • 4. Egyeztettünk virológiai osztály vezetővel is, hogy milyen feltételekkel lehet biztonságosan újra nyitni, ezeket a lépések mind megtesszük
  • 5. Az utóbbi héten napi több tucat e-mailt/üzenet kaptunk, amiben jeleztétek, hogy szeretnétek jönni edzeni, ha meg tudjuk oldani biztonságosan, mert több klub már nyitva van 1-2 hete.

Természetesen megértjük azokat a vendégeket, akik nem szeretnének jönni, éppen ezért nem indítjuk el a bérleteket, hanem külön időszakként kezeljük a jelenlegit.

Ehelyett, mi meghosszabbítjuk az összes bérletet erre az időszakra (teljes bezárás és korlátozott nyitvatartás) is, továbbá az újra nyitással lehetőséget adunk arra, ha edzeni szeretnél, megtehesd az Prestige Fitness and Wellness-ban.