Barion Pixel

Szerencsenap a Prestige Fitnessben!

Szerencsenap a Prestige Fitnessben!

Szerencsenap a Prestige Fitnessben!


2024. augusztus 26. (hétfőn) újra adott számodra a lehetőség, hogy valami különlegeset nyerj a SZERENCSENAP alkalmából. Tarts velünk, forgasd meg szerencsekerekünket, és merülj el a nyeremények sokaságában - hiszen a részvétellel csak nyerni tudsz!


Remek hírrel érkezünk számodra, ugyanis a Prestige Fitnessben ismét eljön a szerencsekerék ideje! Ráadásul most AUGUSZTUS 26-án (HÉTFŐ)  Te lehetsz az a szerencsés, aki különleges nyereménnyel gazdagodik.

A kerék megpörgetésével garantáltan kedvező nyereményhez juthatsz hozzá, és az esély előtted is nyitva áll! 

 

Ezen a napon különleges ajánlatokkal várunk téged: ha bérletet vásárolsz, a bérleted árának 10, 20, sőt akár 30%-át visszakapod, továbbá meglepetés nyeremények is várnak rád, és a megvásárolt bérleted érvényességi idejét is meghosszabbíthatod.
 

A játékban való részvétel egyszerű: csak meg kell pörgetned a szerencsekerekünket, és már Tiéd is a nyeremény!

Vesd bele magad a játékba, és tedd Te is próbára a szerencséd! Ha már van bérleted, egy barátodnak is továbbadhatod!wink

 

További információt a recepción találtok.

Fontos! A játék szabályzatát itt olvashatjátok el!

A Szerencsekerék játék szabályai, részvételi, valamint felhasználási feltételei és a nyeremény beváltásának feltételei.

Egy nap egy vendég csak egyszer pörgethet, és kizárólag az első pörgetés érvényes. Vásárlás előtt kell pörgetni, mivel a forgatás eredménye befolyásolhatja a vásárlást. Legalább egy teljes kör forgatása után a szerencsekerék cikkein feltüntetett nyeremények válthatók be az Prestige Fitness and Wellness recepcióján. A játék időtartamának meghatározását a Prestige Fitness and Wellness fenntartja.
Erről tájékoztatást nyújt a játékosoknak. A játékos a nyereményéről a recepción kap bővebb tájékoztatást.

A kipörgetett kedvezmény kizárólag teljes árú 10 és 20 alkalmas, valamint teljes árú 30,90,180 és 360 napos bérletekre vehető igénybe, és más kedvezménnyel nem összevonható.

A százalékos kedvezmények kizárólag az Prestige Fitness bérleteire válthatók be. Nyeremények készpénzre nem válthatók.

A nyereményt a piros nyíl helye jelöli a keréken. A megvásárolt bérleteket legkésőbb a pörgetés után 180 nappal kell elindítani.  

A játékban részt vevők vállalják, hogy a játék hiteles megtörténte okán fotó készüljön a pörgetést követően. A játékos részvételével kijelenti, hogy tudomásul vette és elfogadja a játékszabályzatot, valamint a Játékos vállalja, hogy kizárólag csak a saját nevében játszik.