Barion Pixel

Fődíj I. Élményvacsora az Prestige Fitness and Wellnessban

Fődíj I. Élményvacsora az Prestige Fitness and Wellnessban

Fődíj I. Élményvacsora az Prestige Fitness and Wellnessban


Több, mint pár ízes falat és néhány korty nemes bor!
Örömfőzés.
Mit is jelent e két szó együtt?
Hogyan jött létre az "örömfőzés", mint közösségi gasztroélmény program? Egy szívvel-lélekkel, kitartással és kiemelkedő szakmai tudással felépített életérzés.


Pálinkás Zsolt Chef és a borok kiemelkedő szakértője, Polgár Géza szimbiózisából született.

Pálinkás Zsolt a Chef, aki a házias ízeiről és az egyedi alapanyag-kombinációiról ismert, és egyben a kreatív konyha örök képviselője összetalálkozott Polgár Géza, borkereskedővel, aki olyan hitelességgel képes beszélni az általa forgalmazott italokról, ahogy azt kevesen teszik. Számára a bor pont olyan szenvedélyt jelent, mint Zsoltnak a főzés. Hamar megtalálták a közös hangot, az egyik ötletből csak jött a következő, és így született meg a tökéletes gasztroélmény gondolata, az Örömfőzés.


Az  ételt elsősorban az alapanyag minősége határozza meg, vallja Pálinkás Zsolt és ezért töretlenül kutatja a legjobb kis hazai termelőket, hogy mindig tőlük szerezhesse be a főzéshez a legfontosabb kellékeket. Így biztosítva, hogy az “Örömfőzés VELETEK, egy finom falattal, egy korty borral, és egy csepp mosollyal.”  mindenki számára felejthetetlen élmény lehessen.

Az extravagáns ételkülönlegességekből álló menüsor:

Nardin - Prosecco / Treviso
Amuse bouche
- padlizsán, dijoni, padlizsán
(Padlizsán textúra)

Sava - Verdeca & Fiano / Puglia
Előétel
- lazac, gyömbér, lime
(Gravlax lazac szeletek pacolt gyömbérrel)

Leves
- csicsóka, málna, tejszín
(Selymes csicsóka krémleves remegő málnás panna cottával, csicsóka chipssel)

Fantini - Calalenta Rose / Abruzzo
Főétel
- tonhal, zöldség, citrom
(Tonhal steak zöldség textúrával, citromos hollandi habbal)

Fantini - Primitivo / Puglia
Desszert
- csoki, csoki, csoki
(Csokoládé kavalkád, hozzáadott cukor nélkül)

 

Zsolt fine dining alkotásai, és Géza hozzáértő módon párosított tételei, olyan kulináris-gasztronómiai élményt nyújtanak, melyek minden egyes “szeánsz” után hosszas beszélgetésre ösztönzik az esemény részeseit.

Biztosan senki nem fog csalódni!