Barion Pixel

Csapattag bemutatása

Nagy Réka Krisztina

Személyi edző

Fitness Akadémia, Testépítés - Fitness sportoktató

“Nincs lehetetlen,csak tehetetlen.”

Nagy Réka vagyok,világbajnok,többszörös Magyar bajnok és többszörös kupa-grand prix győztes bikini fitnesz versenyző,személyi edző.

Egészen kicsi korom óta az életem szerves része a sport,a versenysport. Úszással kezdtem,melyet  egy nagyon rövid atlétika követett,onnan hamar rátaláltam a kosárlabdára,amit hosszú évekig játszottam.8 évesen elrabolta a szívem a lovaglás is,de azt a mai napig csak hobbi szinten űzöm. Konditerembe 2014 környékén mentem először,az igazi áttörés 2016-ban jött el,amikor is elkezdtem versenyezni a fitnesz világában is.

Edzői tanulmányaimat a Fitness Akadémián végeztem,illetve jelenleg is a SZIE -Élelmiszermérnöki karán képzem magam és haladok a diplomám felé.

Számomra nagyon fontos,hogy Mindenki életébe be tudjam vezetni a mozgás,sportolás rendszerét és szeretetét,hogy egy egészségesebb,fittebb és minőségibb életet élhessen. Az edzést és az egészséges táplálkozást senki ne egy kötelező feladatként élje meg,hanem örömforrásként. Eredményeimmel és saját életformámmal szeretnék mindenki számára hiteles lenni,hiszen ez a szakmában elengedhetetlen.

Szeretettel várlak!