Barion Pixel

Hírek

XBODY NYÍLT NAP

XBODY NYÍLT NAP


Csatlakozz hozzánk nyílt napunkon és ismerje meg az EMS edzés varázsát! Örömmel jelentjük be, hogy ma és holnap(04.03.-04.04.), 9:00 órától várunk Téged egy izgalmas rendezvényre: az XBody Nyílt Napjára! Ez az esemény kivételes lehetőséget kínál mindazoknak, akik kíváncsiak az EMS (Elektromos Izomstimuláció) edzésformára.

Tovább
Prestige Fitness and Wellness 3-szor is a pénzügyileg legstabilabb cégek között

Prestige Fitness and Wellness 3-szor is a pénzügyileg legstabilabb cégek között


Idei évben már harmadszor szerepelhetünk a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között. Mivel a Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Prestige Fitness and Wellness (Wellness Gate System Kft.) a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Tovább
Ingyenes állapotfelmérés az Prestige Fitness and Wellnessben

Ingyenes állapotfelmérés az Prestige Fitness and Wellnessben


Elgondolkodtál már valaha azon, hogy milyen arányban található meg a testedben izom, zsír és víz? Érdekelne, milyen változásokat indíthat el az életedben egy részletes testösszetétel felmérés? Ha igen, akkor örömmel jelentjük, hogy programunk keretében INGYENES állapotfelmérést biztosítunk a résztvevők számára, ami tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy részletes betekintést nyerj tested és egészséged fizikai állapotába!

Tovább
Töltsd velünk aktívan a hosszú hétvégét!

Töltsd velünk aktívan a hosszú hétvégét!


Kedves Vendégeink! Pünkösdkor is várunk benneteket szeretettel egy intenzív edzésre, és egy felhőtlen kikapcsolódásra wellness részlegünkön! Ne feledd, hogy hétvégén féláron tudsz jönni az Prestige Fitness and Wellnessba!

Tovább
Önállóan bejárós bérlethez tartozó információk

Önállóan bejárós bérlethez tartozó információk


Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy amennyiben 30, 90, vagy 360 napos bérlettel rendelkeztek, lehetőségetek van saját bejárós bérlet vásárlására, ami még nagyobb rugalmasságot biztosít számotokra. Amennyiben birtokában vagy bármelyik fent említett bérletünknek, akkor a szolgáltatásunk segítségével még könnyebben, a saját kártyáddal vagy óráddal járhatsz be a teremünkbe.

Tovább
Fődíj I. Élményvacsora az Prestige Fitness and Wellnessban

Fődíj I. Élményvacsora az Prestige Fitness and Wellnessban


Több, mint pár ízes falat és néhány korty nemes bor! Örömfőzés. Mit is jelent e két szó együtt? Hogyan jött létre az "örömfőzés", mint közösségi gasztroélmény program? Egy szívvel-lélekkel, kitartással és kiemelkedő szakmai tudással felépített életérzés.

Tovább
Nyeremény, prémium minőségű kabát

Nyeremény, prémium minőségű kabát


Tiéd lehet a világ egyik vezető ruhamárkájának prémium minőségű kabátja! Az idei akcióban kedvezményes árak mellett, 6 különböző kategóriában, több mint 2.000.000 Ft-os nyeremény vár! A megvásárolt 360 napos bérletvásárló közül kerül ki, December 20-án az a szerencsés nyertes, akié, a Wellensteyn prémium minőségű kabát (utalvány) lesz.

Tovább
Neked megér egy cipősdobozt egy nélkülöző gyermek boldogsága?

Neked megér egy cipősdobozt egy nélkülöző gyermek boldogsága?


Az Prestige Fitness and Wellness Idén is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett Cipősdoboz Ajándékgyűjtéshez. A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat huszonhat éve alapított segélyszervezet. Negyedszázaddal ezelőtt ezzel a jézusi szeretetforradalommal, egy özvegyasszony ötezer forintos adományával, egy zöldségtárolóból indult el a Baptista Szeretetszolgálat. Üzenet: "A 21. századi, sarkából kifordult, furcsa világunkban a gyógyír, a remény és a mindent megváltoztató, mindent felforgató, mindent meggyógyító szeretet." Hogy tudsz Te is segíteni?

Tovább
Rólunk írták

Rólunk írták


Riport Tóth Tamással, az Prestige Fitness and Wellness Ügyvezetőjével BUDAPEST 2022. október 2. Szabó Zoltán Csodálatos Magyarország A Covid utáni csődhullám veszélye épp csak elvonult, még talpra állni sem volt idejük a fitnesztermeknek, most meg itt az energiaválság és a magas infláció. Ősszel elkezdődik a beltéri sportolási szezon, megtelnek a fitnesztermek, az uszodák, a fallabdatermek és a sátorral fedett kültéri tenisz- és focipályák. A mostani szezon azonban más lesz.

Tovább
Ajándék kávé

Ajándék kávé


A KÁVÉ Világnapja alkalmából minden kedves Éves bérlettel / Klubtagságival rendelkező vendégünket szeptember 29 és október 2 között, meghívjuk egy finom kávéra.

Tovább
Jelentkezz a Samsung és az Prestige Fitness and Wellness közös programjában meghirdetett versenyre!

Jelentkezz a Samsung és az Prestige Fitness and Wellness közös programjában meghirdetett versenyre!


Vedd kezedbe az egészséged! A Samsung biztosítja neked a digitális trénert. Próbáld ki a Samsung Galaxy Watch4 okosórát termünkben! Részletes méréseivel mélyebben megismerheted teljesítményedet és számolhatod az elégetett kalóriákat. Jelentkezz a Samsung és az Prestige Fitness and Wellness közös programjában meghirdetett versenyre! (A programban elsősorban azon a kedves vendégeink jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek Samsung telefonnal és vagy más Andoridos készülékkel.) Jelentkezz írásban, az info@oxygenfay.hu, vagy a marketing @oxygenfay.hu címen. Egyeztetett időpontban gyere be, vedd át az órát, hangold össze a telefonoddal és "Start".

Tovább
Prestige Fitness and Wellness ismét a pénzügyileg legstabilabb cégek között

Prestige Fitness and Wellness ismét a pénzügyileg legstabilabb cégek között


A 2020-2022-s év fitnesz szektorra gyakorolt hatását figyelembe véve, különösen nagyra értékeljük, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján ismét a legjobbak között szerepelhetünk. Mivel a Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Prestige Fitness and Wellness (Wellness Gate System Kft.) a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Tovább
BalatON outdoor kaland Siófok

BalatON outdoor kaland Siófok


Már csak kettőt kell aludni, és kezdődik az Prestige Fitness and Wellness indoor cycling csapatának következő outdoor kalandja, a Balaton meghódítása!

Tovább

ismerd meg a csoportos órák világát!


Prestige Fitness and Wellness Kezdő vagy és félsz, hogy mindenki profi körülötted? Szeretnél edzeni, de nem ismered az alapokat? Elveszel a „step touch” és „criss cross” szavak között? Régen sportoltál már és kijöttél a gyakorlatból? Vagy csak szeretnéd megismerni a legújabb eszközöket, alaplépéseket?

Tovább
"Vissza az időben" játék

"Vissza az időben" játék


Prestige Fitness and Wellness Időutazz velünk! Játékot hirdettünk. A felhívás lényege: "Tippeld meg egy hozzászólásban mennyibe került 2006 áprilisában egy 6 hónapos kombinált bérlet az Prestige Fitness and Wellnessban! " A legpontosabban tippelő, egy 3 hónapos Summer bérletet nyerhett, húzás 2022.06.27-én 12:00 órakor! Nézd meg az akkori weboldalunkat a webes időgépben: https://web.archive.org/web/20060402215923/http://oxygenwellness.hu:80/

Tovább

A nyári bérlet akcióból visszalévő idő már csak 2 nap! VIP jeggyel innen nézheted végig a koncertet!


Prestige Fitness and Wellness Még két napod van, hogy megvásárold a következő 3 vagy 12 hónapra az akciós bérleted és élvezd a következő előnyöket: - egész évben 22-23 fokban edzhetsz, - nem érint a következő 12 hónapban a fitness bérletek áremelkedése - Tiéd lehet 2 VIP jegy a Siófoki Plázson a következő koncertre (5x2 db VIP belépő párost sorsolunk a Kowalsky Meg a Vega koncertjére)

Tovább
Örömmel tudatjuk, hogy az Prestige Fitness and Wellness a "Családbarát Hely" tanúsító védjegy tulajdonosa lett.

Örömmel tudatjuk, hogy az Prestige Fitness and Wellness a "Családbarát Hely" tanúsító védjegy tulajdonosa lett.


„A családok sikere közös sikerünk!” A Családbarát Magyarország Központ stratégiai célja, hogy társadalmunkban megerősödjön és általánossá váljon a családbarát értékrend, melynek megvalósulásában a munkahelyek és a szolgáltatások kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Ennek szellemében jött létre a Családbarát Hely tanúsító védjegy, mely immár megújult formában minősíti a munkahelyeket és szolgáltató helyeket a családbarát szempontok megvalósulása szerint.

Tovább

Cserélik a gázművek vezetékét és emiatt a jakuzzit nem fogjuk tudni fűteni


Prestige Fitness and Wellness Ma hajnaltól cserélik a gázművek vezetékét és emiatt a jakuzzit nem fogjuk tudni fűteni, ezért 2022.06.07-től nem lesz használható az előrejelzések szerint 2-3 napig. Az zuhanyzáshoz használt víz hőmérsékletét ez nem érinti, azt árammal is fel tudjuk melegíteni. Sajnos erről mi is csak 5 napja értesültünk. Kérjük megértésed!

Tovább
Támogasd Adélt június 7-én!

Támogasd Adélt június 7-én!


Adél, egy 2,5 éves kislány, aki egy szörnyű baleset következtében, koponyatraumát szenvedett, szüksége van erre a multifunkcionális eszközre, amellyel tovább erősödhetnek az izmai, hogy újra mozogni tudjon. Hogy mit kell tenned? Neked csak edzened kell, az adományt mi fizetjük! Minden belépő után, az Prestige Fitness and Wellness 500 Ft-tal növeli az Adélnak szánt adományát, hogy megvásárolhassák számára ezt a rehabilitációs eszközt. A DALMATIAN Invento™, statikus állító szerepet tölt be a rehabilitációs folyamatban, emellett fektető funkciója révén a páciens bármikor fekvő pozícióba helyezhető. Mi a cél? Célunk, hogy legalább 1.000 fő sportoljon nálunk a nap folyamán! Támogasd te is Adélt edzéssel.

Tovább
Nyári bérlet akció

Nyári bérlet akció


Prestige Fitness and Wellness Árral szemben - mindenhol emelkednek az árak, viszont az edzés nyáron is fontos. Nyári bérlet akciónkkal segítünk, hogy nyáron is formában maradj!

Tovább
Indoor Cycling kihívás Dobogókő

Indoor Cycling kihívás – irány Dobogókő! Május 28-án!


Prestige Fitness and Wellness- Dobogókő Akár meghódítottad már ezt a csúcsot, akár nem, a lényeg, hogy most az Prestige Fitness and Wellness egy igazi kalandra csábít Téged! Készülj fel az extra élményre és május 28-án tekerj fel velünk a 700 m magason lévő csúcsra!

Tovább
TANITA / INBODY testösszetétel mérés, analízis

TANITA / INBODY testösszetétel mérés, analízis


Prestige Fitness and Wellness Mi a TANITA és miért olyan hasznos? A TANITA személymérleg lehetővé teszi mindenki számára, hogy nyomon kövesse fizikai felépítésének fejlődését, egészségügyi állapotának alakulását.

Tovább
Legyél te is világmegmentő!

Legyél te is világmegmentő!


Prestige Fitness and Wellness Ezzel az „Öko-tudatos” üzenettel indította az évet, Magyarországon elsőként az Oxygen Wellness - Fitness Fáy.

Tovább
Az Prestige Fitness and Wellness felajánlása az egészségügyben dolgozók részére

Az Prestige Fitness and Wellness felajánlása az egészségügyben dolgozók részére


A tavalyi év áprilisában az Prestige Fitness and Wellness 500 db „All Inclusive 30 nap (kombinált+wellness)” bérletet ajánlott fel az egészségügyi dolgozók részére. A 2022-es évben is szeretnénk támogatni őket, az egészségügyi dolgozók munkáját megköszönve, így még 150 bérletet ajánlunk fel, mellyel talán hozzájárulhatunk ahhoz, hogy felfrissülve, megújulva segíthetnek nekünk a jövőben is.

Tovább
Mindent megteszünk vendégeink biztonságáért!

Mindent megteszünk vendégeink biztonságáért!


Prestige Fitness and Wellness A jó egészségi állapothoz elengedhetetlen, hogy mind a testünket, mind a lelkünket karbantartsuk. Mi, itt az Prestige Fitness and Wellness-ban mindent megteszünk vendégeink biztonságos kikapcsolódásáért.

Tovább
Prestige Fitness and Wellness a pénzügyileg legstabilabb cégek között

Prestige Fitness and Wellness a pénzügyileg legstabilabb cégek között


A 2020-s és 2021-s év fitnesz szektorra gyakorolt hatását figyelembe véve, különösen nagyra értékeljük, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Mivel a Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Prestige Fitness and Wellness (Wellness Gate System Kft.) a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Tovább
Bővítjük a csapatunk! Jelentkezz Te is!

Bővítjük a csapatunk! Jelentkezz Te is!


Jelenleg az ország TOP 10 fitness - wellness klubjába tartozunk, és szeretnénk bekerülni a legjobb 5-be. Ha úgy gondolod, hogy ebben tudsz nekünk segíteni és szeretnél hozzánk csatlakozni, akkor itt a helyed, jelentkezz!

Tovább
Mozgáshiány, elhízás és stressz – a magyarokat is súlyosan érinti a bezártság

Mozgáshiány, elhízás és stressz – a magyarokat is súlyosan érinti a bezártság


A Feövenyessy Medical Fitness Akadémia illetve a Feövenyessy Gerinc- és Sportrehabilitációs Központ 2021 tavaszán online felmérést végzett a felnőtt lakosság körében a Magyar Fitnesztermek Országos Szövetsége (MAFORSZ) és a WEBBeteg közreműködésével. Arra a kérdésre keresték a választ, hogy miként hatott a több mint egyéves bezártság a lakosság étkezéssel, illetve testmozgással kapcsolatos szokásaira, valamint mentális egészségére.

Tovább
Vezetett edzések az Prestige Fitness and Wellness-ban

Vezetett edzések az Prestige Fitness and Wellness-ban


Prestige Fitness and Wellness Több vendég is jelezte, hogy más sportágakban van tapasztalata, de szeretne segítséget és motivációt kapni amikor nálunk edz! Ezért hétfőn, szerdán és pénteken 18:00-19:00-ig a nagyteremben 16 fő részére Kilin Anett edzést vezet!

Tovább
Alvással az egészségért

Alvással az egészségért


Tudtad, hogy a rossz minőségű alvás kihatással van életünk minden területére? Olvasd el legújabb blogbejegyzésünket az alvásról, amelyben pár hasznos tippet is adunk a jobb alvásminőségért!

Tovább
Őszi bérlet akció

Őszi bérlet akció


Prestige Fitness and Wellness Limitált őszi bérlet akció csak az első 150 vásárlónak. Most először 5 hónapos bérlet betegség és karantén biztosítással.

Tovább

NYITVA VAGYUNK! Fontos információk ITT!


NYITVA VAGYUNK! Fontos információk ITT! Már ismét az általános nyitvatartási IDŐVEL és csoportos órákkal is várunk‼️ Hétfő - Péntek: 06:00-22:30 Szombat - Vasárnap: 08:00-20:00

Tovább
Karantén Biztosítás, hogy ne vesszen kárba érvényes bérleted!

Karantén Biztosítás, hogy ne vesszen kárba érvényes bérleted!


Karantén Biztosítás Mi is ez? Ez a bérlettípus szüneteltethető, és a szüneteltetési időszakot jóváíró bérlet. A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel úgy döntöttünk létrehozunk egy speciális bérlet vásárlási lehetőséget. Sokan vagytok, akik havi, negyed éves vagy akár éves bérlettel rendelkezik, viszont a bizonytalan helyzet ESETLEGESEN megszakíthatja a már kifizetett bérletét.

Tovább
Támogasd Te is a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Kórházat!

Támogasd Te is a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Kórházat!


Támogasd Te is a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Kórházat! 2019. december 19. nagy nap a számunkra, hiszen 14 éves fennállását ünnepli az OXYGEN WELLNESS FÁY. Szeretnénk, ha ez az alkalom nem csak rólunk szólna, hanem azokról a gyermekekről is, akik az ünnepeket egészségügyi okokból nem tudják a családjukkal tölteni, így vendégeink december 19-i vásárlásának és egyenleg feltöltésének 14%-át felajánljuk a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Kórház számára.

Tovább