Barion Pixel

Ingyenes állapotfelmérés az Prestige Fitness and Wellnessben

Ingyenes állapotfelmérés az Prestige Fitness and Wellnessben

Ingyenes állapotfelmérés az Prestige Fitness and Wellnessben


Elgondolkodtál már valaha azon, hogy milyen arányban található meg a testedben izom, zsír és víz? Érdekelne, milyen változásokat indíthat el az életedben egy részletes testösszetétel felmérés? Ha igen, akkor örömmel jelentjük, hogy programunk keretében INGYENES állapotfelmérést biztosítunk a résztvevők számára, ami tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy részletes betekintést nyerj tested és egészséged fizikai állapotába!



A program egy egyedi, és sok lehetőséget magába foglaló szolgáltatás, amelyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy segítsünk neked alaposan megismerni szervezeted jelen állapotát, egészségi paramétereidet, és támogatást nyújtsunk életmódod fejlesztéséhez. 

Az kezdeményezésünk fő célja, hogy a te egészségedet és jól-létedet előtérbe helyezve hozzásegítsen a tudatosabb és egészségesebb életmód megteremtéséhez. Egyedi felmérésünkkel tiszta képet nyújtunk a tested összetételéről, így betekintést kaphatsz a testzsír százalékodba, izomtömegedbe, vízháztartásodba, és számos más fontos információba. 

Programunk keretében nem csak adatokat szolgáltatunk számodra, hanem konkrét útmutatásokat és tanácsokat is kínálunk, hogy hogyan tartsd a lépést céljaid megvalósításában. Mindezt személyes konzultáció keretében kínáljuk, ahol szakértőink minden kérdésedre választ adnak, és segítenek a felmerülő kihívások kezelésében. 

IDE KATTINTVA tudsz csatlakozni programunkhoz!