Barion Pixel

Korona vírus információ

Korona vírus információ



KedvesVendégünk, 

Tekintettel a kialakult korona vírussal kapcsolatos egészségügyi helyzetre, szeretnénk részedre információkat adni és együttműködést kérni! 

Információink, mit tettünk a megelőzésért 

A takarítás az 2017-óta a következő módon zajlik napi szintű fertőtlentéssel: 

Nyitvatartási időben 1 férfi és 1 női munkatárs folyamatosan fenntartja a rendet és a tisztaságot, a mosdókat, wc-ket és a szoláriumot fertőtleníti 4 óránként, és egy fő a törölközők mosását végzi. 

Éjszaka 2-4 fő takarítja a gépeket, eszközöket, a padlót, az öltöző szekrényeket, a wellness részt, a zuhanyzókat, a mosdókat és wc-ketfertőtleníti és takarítja. 

2020.03.09-i héten bevezetésre kerültek a következő munkafolyamatok, változások:

 Kilincsek, mosdók és wc-kóránkéntifertőtlenítése, éjszaka használt vegyszerek kiegészítése hatékonyabb vírus ellenes szerekkel, kézmosókban lecserélésre kerülnek a folyékony szappanok kézfertőtlenítő kézmosókra. Folyamatosan fertőtlenítjük a beléptetéshez kiadott órákat.

Amiben segítségedet és együttműködésedet kérjük, hogy a következő szabályokat fokozottan betartva látogass el hozzánk: 

 Mire is gondolunk pontosan?  

  • Törölköző használat edzés közben, a gépeken, a szivacsok használatánál és csoportos órák közben is 
  • Fertőtlenítők használata az erősítő és kardió gépek használata után, különös figyelemmel az ülőke részre, az edző rudaknál és a gépek fogantyúin is.  
  • Masszázs előtti zuhanyzás 
  • Játszóház házirend betartása 100%-osan. A játszóházban 15 főnél nem lehet több gyerek, továbbá 2 óránál tovább nem tartózkodhatnak. 

​​A játszóházban az óvónő, amennyiben a gyanúja merül fel, hogy a gyermek náthás, vagy még nem gyógyult meg, még nem mehet oviba, suliba, akkor megtagadhatja, hogy a gyermekedet átvegye. Fontos, hogy tudd, ilyenkor nem ellened, nem a gyereked ellen irányul a döntése, hanem a többi gyermek védelmében jár el. (hidd el, a gyermeked biztos elmeséli az óvónőnek, hogy még nem mehet oviba, ezért hozta be anya az edzés idejére a játszóházba) 

Mint tudjátok a COVID-19 vírus a korona vírusok családjának egyik tagja, ez a vírus a légutakat és a tüdőt támadja, lázat, köhögést és légszomj szerű tüneteket okozhat. Tehát, ha ilyet tapasztalsz a környezetedben vagy magadon a szükséges óvintézkedés a 'maradj otthon és kerülj telefonos kapcsolatba az orvosoddal'. Továbbá kérnénk MINDENKIT, hogy aki az elmúlt 3 hétben bármilyen tevékenység miatt tartózkodott külföldön, NE látogassa termünket! Megértéseteket köszönjük!!  

 

És egy kérdésre, amit már naponta többször feltesznek nekünk 

Bezártok? Mi lesz a bérletemmel? 

A kormányrendeletek az Oxygen Wellness Fáy utcát nem érintették. Jelenleg minden előírt, elővigyázatossági intézkedést megteszünk és zavartalan nyitva tartással működünk! 

A bezárást kormányrendelettel fogják előírni, és ha előírják, akkor természetesen bezárunk! 

Ha bezárásra kerül a sor, akkor a szüneteltethető bérleteinket az esetleges bezárás esetén a teljes zárva tartás idejévelmeghosszabbítjuk, nem csak a bérlethez járó időszakkal. 

 

Az aktuális információkat itt láthatjátok: https://koronavirus.gov.hu/ 

Tegyünk egymás biztonságáért